HU

EN

AESTHETIC BY MK

Boudoir, Utcai és Portfólió fotózás

nem a szexualitásról, hanem a szépségről szól

A boudoir fotózás számomra a női szépséget jelenti, azt hogy ezt hogyan mutatjuk meg, hiszen mindenkiben megvan, még ha nem is látja egyből…

AESTHETIC BY MK

Milyen egy fotózás?

Műtermi helyszínen át, a hotelszobákon, lakásokon keresztül, egészen a szinte teljesen hétköznapi utcai élethelyzetekig foglalkozunk fotózással. A fotózás maga nem minden esetben a profi műteremről, profi sminkesről és a tökéletes világításról szól. Nem ettől lesz valami az “igazi”! Itt nem a címlapokra készülünk, csak Önmagunknak akarunk megfelelni, ehhez nyújtunk magas minőséget, egy csodálatos környezetben.

Szolgáltatásom sokkal inkább a hétköznapi helyzetekre, nőkre fókuszál.

Van aki azért jön el fotózásra mert házassági évfordulóra, születésnapra, valentin napra szeretne ajándékot párjának.

Van aki azért mert elvált és szeretné megörökíteni jelenkori önmagát, esetenként az ilyen helyzetek traumával együtt járnak és ennek lezárásához kell egy közeg, ahol biztonságban érezheti magát, ahol Ő lehet a középpontban. A vége pedig néhány eszméletlenül jó fotó, ami megmutatja hogy milyen szép is az életünk és Mi magunk!

Egy ilyen fotózás az egyik legjobb önbizalom növelő eszköz. Mai világban igen sok nő a tökéletességet látja a címlapokon a közösségi médián, TV-ben és szinte mindenhol. Meglepődve tapasztalják az eleinte félénkebb ügyfeleim is, hogy mennyire csinosak tudnak lenni Ők is, néhány jól megválasztott póz, mosoly, arcjáték és egy teljesen új, csinos és magabiztos Nő jelenik meg előttem.

De persze nem kell mindenre konkrét indok, akkor is tökéletes választás egy ilyen fotózás, ha egyszerűen csak szeretnéd!

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Jan Masters
Designer

boudoir fotózás

A női szépség megjelenítése a fő szempont, meglesett pillanatok, apró részletek, lehengerlő kisugárzás, de sohasem pornográf

Portfolió fotózás

Letiszult, szép, enyhén sminkelt arcok, elegáns öltözékek, tökéletes világítás a legjobb végeredmény érdekében

utcai fotózás

Egy egyszerű városi séta vagy egy vacsora? Remek alkalom lehet, hogy kellemes hangulatú képeket készítsünk a mindennapjainkról

-----------

aesthetic by mk

copyright © 2022 by Miklós Krisztián

×
×

Cart